Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25685
Title: Виробнича практика : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа"
Authors: Паска, Марія
Paska, Mariia
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Виробнича практика
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
силабус
Issue Date: 11-May-2020
Citation: Виробнича практика : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Паска М. З. - Львів, 2020. - 14 с.
Abstract: Виробнича практика – це освітній компонент, метою якого є ознайомитись з обраною спеціальністю, закріплення основних теоретичних та практичних знань щодо новітніх технологій ведення готельно-ресторанного бізнесу та ефективної підприємницької діяльності у наданні супутніх послуг. При виборі баз практики визначаються сучасні підприємства будь-якої форми власності, які застосовують передові форми і методи організації виробничої діяльності, мають високий рівень економічної діяльності, впроваджують прогресивні технології виробництва.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25685
Appears in Collections:Силабуси

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
syllabus_vyrobnycha_praktyka_onovlenyi.pdf138.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.