Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25684
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Іжевська, Орися | - |
dc.contributor.author | Izhevska, Orysia | - |
dc.contributor.author | Кафедра готельно-ресторанного бізнесу | - |
dc.date.accessioned | 2020-05-11T18:27:29Z | - |
dc.date.available | 2020-05-11T18:27:29Z | - |
dc.date.issued | 2020-05-11 | - |
dc.identifier.citation | Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Іжевська О. П. - Львів, 2020. - 6 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25684 | - |
dc.description.abstract | Метою викладання навчальної дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» є формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок стосовно наукових та практичних підходів до підбору технологічного устаткування, що пов’язано із призначенням, вибором, розміщенням, експлуатацією, технічним обслуговуванням механічного, теплового, холодильного та торговельно-технологічного обладнання для закладів ресторанного господарства. Під час вивчення дисципліни студенти зможуть ознайомитися не лише з особливостями усіх видів механічного, теплового, холодильного та торговельно-технологічного устаткування у сфері готельноресторанного бізнесу, а й отримати базову інформацію про функціональне призначення і особливості конструкцій різних машин і апаратів, правила їх експлуатації і техніки безпеки, методику розрахунку техніко-економічних показників їх роботи. Важливим для подальшої фахової підготовки студентів буде вміння виконувати інженерно-технологічні розрахунки; проектувати елементи устаткування, а також розуміння ролі інновацій у сучасному готельноресторанному бізнесі. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.subject | Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | спеціальність "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.subject | силабус | uk_UA |
dc.title | Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Силабуси |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
syllabus_ustatkuvannia_zakladiv_HRH_onovlenyi.pdf | 96.1 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.