Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25684
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІжевська, Орися-
dc.contributor.authorIzhevska, Orysia-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2020-05-11T18:27:29Z-
dc.date.available2020-05-11T18:27:29Z-
dc.date.issued2020-05-11-
dc.identifier.citationУстаткування закладів готельно-ресторанного господарства : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Іжевська О. П. - Львів, 2020. - 6 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25684-
dc.description.abstractМетою викладання навчальної дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» є формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок стосовно наукових та практичних підходів до підбору технологічного устаткування, що пов’язано із призначенням, вибором, розміщенням, експлуатацією, технічним обслуговуванням механічного, теплового, холодильного та торговельно-технологічного обладнання для закладів ресторанного господарства. Під час вивчення дисципліни студенти зможуть ознайомитися не лише з особливостями усіх видів механічного, теплового, холодильного та торговельно-технологічного устаткування у сфері готельноресторанного бізнесу, а й отримати базову інформацію про функціональне призначення і особливості конструкцій різних машин і апаратів, правила їх експлуатації і техніки безпеки, методику розрахунку техніко-економічних показників їх роботи. Важливим для подальшої фахової підготовки студентів буде вміння виконувати інженерно-технологічні розрахунки; проектувати елементи устаткування, а також розуміння ролі інновацій у сучасному готельноресторанному бізнесі.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectУстаткування закладів готельно-ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectспеціальність "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectсилабусuk_UA
dc.titleУстаткування закладів готельно-ресторанного господарства : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Силабуси

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
syllabus_ustatkuvannia_zakladiv_HRH_onovlenyi.pdf96.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.