Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25684
Title: Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Authors: Іжевська, Орися
Izhevska, Orysia
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
силабус
Issue Date: 11-May-2020
Citation: Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Іжевська О. П. - Львів, 2020. - 6 с.
Abstract: Метою викладання навчальної дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» є формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок стосовно наукових та практичних підходів до підбору технологічного устаткування, що пов’язано із призначенням, вибором, розміщенням, експлуатацією, технічним обслуговуванням механічного, теплового, холодильного та торговельно-технологічного обладнання для закладів ресторанного господарства. Під час вивчення дисципліни студенти зможуть ознайомитися не лише з особливостями усіх видів механічного, теплового, холодильного та торговельно-технологічного устаткування у сфері готельноресторанного бізнесу, а й отримати базову інформацію про функціональне призначення і особливості конструкцій різних машин і апаратів, правила їх експлуатації і техніки безпеки, методику розрахунку техніко-економічних показників їх роботи. Важливим для подальшої фахової підготовки студентів буде вміння виконувати інженерно-технологічні розрахунки; проектувати елементи устаткування, а також розуміння ролі інновацій у сучасному готельноресторанному бізнесі.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25684
Appears in Collections:Силабуси

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
syllabus_ustatkuvannia_zakladiv_HRH_onovlenyi.pdf96.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.