Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25663
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гузар, Уляна | - |
dc.contributor.author | Huzar, Uliana | - |
dc.contributor.author | Кафедра готельно-ресторанного бізнесу | - |
dc.date.accessioned | 2020-05-11T11:11:27Z | - |
dc.date.available | 2020-05-11T11:11:27Z | - |
dc.date.issued | 2020-05-11 | - |
dc.identifier.citation | Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Гузар У. Є. - Львів, 2020. - 3 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25663 | - |
dc.description.abstract | Метою викладання навчальної дисципліни “Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу” є формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок щодо методів аналізу діяльності підприємств готельноресторанного бізнесу, маркетингових, менеджерських процесів впливу на діяльність підприємств готельно-ресторанного бізнесу, стратегічного аналізу діяльності підприємств закладів індустрії гостинності. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.subject | Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.subject | спеціальність "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.subject | силабус | uk_UA |
dc.title | Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Силабуси |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
syllabus_analiz_diialnosti_pidpryiemstv_HRB_onovlenyi.pdf | 81.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.