Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25661
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Коркуна, Орислава | - |
dc.contributor.author | Korkuna, Oryslava | - |
dc.contributor.author | Кафедра готельно-ресторанного бізнесу | - |
dc.date.accessioned | 2020-05-11T11:01:53Z | - |
dc.date.available | 2020-05-11T11:01:53Z | - |
dc.date.issued | 2020-05-11 | - |
dc.identifier.citation | Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Коркуна О. І. - Львів, 2020. - 3 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25661 | - |
dc.description.abstract | Метою дисципліни ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі є вивчення комплексу економічних, політичних, соціальних та психологічних факторів, економічного потенціалу підприємств готельно-ресторанного бізнесу з метою здійснення ефективної цінової політики. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.subject | Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі | uk_UA |
dc.subject | спеціальність "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.subject | силабус | uk_UA |
dc.title | Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Силабуси |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
sylabus_tsinoutvorennia_v_HRB_onovlenyi.pdf | 85.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.