Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25661
Назва: | Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" |
Автори: | Коркуна, Орислава Korkuna, Oryslava Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Ключові слова: | кафедра готельно-ресторанного бізнесу Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі спеціальність "Готельно-ресторанна справа" силабус |
Дата публікації: | 11-тра-2020 |
Бібліографічний опис: | Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Коркуна О. І. - Львів, 2020. - 3 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою дисципліни ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі є вивчення комплексу економічних, політичних, соціальних та психологічних факторів, економічного потенціалу підприємств готельно-ресторанного бізнесу з метою здійснення ефективної цінової політики. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25661 |
Розташовується у зібраннях: | Силабуси |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
sylabus_tsinoutvorennia_v_HRB_onovlenyi.pdf | 85.76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.