Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25661
Title: | Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" |
Authors: | Коркуна, Орислава Korkuna, Oryslava Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | кафедра готельно-ресторанного бізнесу Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі спеціальність "Готельно-ресторанна справа" силабус |
Issue Date: | 11-May-2020 |
Citation: | Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Коркуна О. І. - Львів, 2020. - 3 с. |
Abstract: | Метою дисципліни ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі є вивчення комплексу економічних, політичних, соціальних та психологічних факторів, економічного потенціалу підприємств готельно-ресторанного бізнесу з метою здійснення ефективної цінової політики. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25661 |
Appears in Collections: | Силабуси |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
sylabus_tsinoutvorennia_v_HRB_onovlenyi.pdf | 85.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.