Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25655
Title: Основи кулінарної майстерності : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Authors: Іжевська, Орися
Izhevska, Orysia
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Основи кулінарної майстерності
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
силабус
Issue Date: 11-May-2020
Citation: Основи кулінарної майстерності : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Іжевська О. П. - Львів, 2020. - 4 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25655
Appears in Collections:Силабуси

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sylabus_osnovy_kulinarnoii_maisternosti_onovlenyi.pdf89.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.