Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25655
Title: | Основи кулінарної майстерності : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" |
Authors: | Іжевська, Орися Izhevska, Orysia Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | кафедра готельно-ресторанного бізнесу Основи кулінарної майстерності спеціальність "Готельно-ресторанна справа" силабус |
Issue Date: | 11-May-2020 |
Citation: | Основи кулінарної майстерності : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Іжевська О. П. - Львів, 2020. - 4 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25655 |
Appears in Collections: | Силабуси |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
sylabus_osnovy_kulinarnoii_maisternosti_onovlenyi.pdf | 89.32 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.