Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25648
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Голод, Андрій | - |
dc.contributor.author | Holod, Andrii | - |
dc.contributor.author | Кафедра готельно-ресторанного бізнесу | - |
dc.date.accessioned | 2020-05-11T09:57:02Z | - |
dc.date.available | 2020-05-11T09:57:02Z | - |
dc.date.issued | 2020-05-11 | - |
dc.identifier.citation | Сталий розвиток індустрії гостинності : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» / розроб. Голод А. П. - Львів, 2020. - 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25648 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.subject | Сталий розвиток індустрії гостинності | uk_UA |
dc.subject | спеціальність "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.subject | 4 курс | uk_UA |
dc.subject | теми семінарських занять | uk_UA |
dc.subject | теми практичних занять | uk_UA |
dc.subject | рекомендована література | uk_UA |
dc.title | Сталий розвиток індустрії гостинності : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Семінарські та практичні заняття |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
семінари і практичні СРІГ.pdf | 683.49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.