Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25648
Назва: Сталий розвиток індустрії гостинності : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр»
Автори: Голод, Андрій
Holod, Andrii
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Сталий розвиток індустрії гостинності
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
4 курс
теми семінарських занять
теми практичних занять
рекомендована література
Дата публікації: 11-тра-2020
Бібліографічний опис: Сталий розвиток індустрії гостинності : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» / розроб. Голод А. П. - Львів, 2020. - 4 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25648
Розташовується у зібраннях:Семінарські та практичні заняття

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
семінари і практичні СРІГ.pdf683.49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.