Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25648
Title: | Сталий розвиток індустрії гостинності : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» |
Authors: | Голод, Андрій Holod, Andrii Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | кафедра готельно-ресторанного бізнесу Сталий розвиток індустрії гостинності спеціальність "Готельно-ресторанна справа" 4 курс теми семінарських занять теми практичних занять рекомендована література |
Issue Date: | 11-May-2020 |
Citation: | Сталий розвиток індустрії гостинності : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» / розроб. Голод А. П. - Львів, 2020. - 4 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25648 |
Appears in Collections: | Семінарські та практичні заняття |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
семінари і практичні СРІГ.pdf | 683.49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.