Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25557
Назва: Менеджмент організацій : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму й факультету підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освіти рівня освіти "Бакалавр"
Автори: Павленчик, Анатолій
Pavlenchyk, Anatolii
Кафедра економіки та менеджменту
Ключові слова: кафедра економіки та менеджменту
Менеджмент організацій
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
опис навчальної дисципліни
програма навчальної дисципліни
структура навчальної дисципліни
теми семінарських занять
самостійна робота
індивідуальні завдання
екзаменаційні вимоги
шкала оцінювання
рекомендована література
Дата публікації: 4-тра-2020
Бібліографічний опис: Менеджмент організацій : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму й факультету підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освіти рівня освіти "Бакалавр" / розроб. Павленчик А. О. - Львів, 2020. - 16 с.
Короткий огляд (реферат): Метою навчальної дисципліни є формування у студентів системи базових знань і сучасного управлінського мислення, розуміння концептуальних засад системного управління, набуття вмінь і навичок аналізу складних процесів і явищ, які протікають в організації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25557
Розташовується у зібраннях:Робочі навчальні програми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
РОБ ПРОГР_Менеджмент_Організацій-ГРС.pdf360.78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.