Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25555
Назва: | Менеджмент організацій : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" |
Автори: | Павленчик, Анатолій Pavlenchyk, Anatolii Кафедра економіки та менеджменту |
Ключові слова: | кафедра економіки та менеджменту Менеджмент організацій спеціальність "Готельно-ресторанна справа" інформаційний обсяг навчальної дисципліни рекомендована література |
Дата публікації: | 4-тра-2020 |
Бібліографічний опис: | Менеджмент організацій : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Павленчик А. О. - Львів, 2020. - 9 с. |
Короткий огляд (реферат): | Формування у студентів системи базових знань із менеджменту організацій; вивчення теоретичних засад і отримання практичних навичок сучасного управлінського процесу; розуміння концептуальних засад системного управління; набуття вмінь і навичок аналізу складних процесів і явищ, які протікають в організації. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25555 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні програми |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Прогр Навч_Мен-т_Орг-й_ГРС.pdf | 208.35 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.