Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25554
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавленчик, Анатолій-
dc.contributor.authorPavlenchyk, Anatolii-
dc.contributor.authorКафедра економіки та менеджменту-
dc.date.accessioned2020-05-04T07:49:46Z-
dc.date.available2020-05-04T07:49:46Z-
dc.date.issued2020-05-04-
dc.identifier.citationМенеджмент організацій : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Павленчик А. О. - Львів, 2020. - 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25554-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра економіки та менеджментуuk_UA
dc.subjectМенеджмент організаційuk_UA
dc.subjectспеціальність "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectпорядок оцінювання результатів навчанняuk_UA
dc.titleМенеджмент організацій : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Порядок оцінювання результатів навчання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Порядок оцінювання_МО_ГРС.pdf228.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.