Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25554
Назва: | Менеджмент організацій : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» |
Автори: | Павленчик, Анатолій Pavlenchyk, Anatolii Кафедра економіки та менеджменту |
Ключові слова: | кафедра економіки та менеджменту Менеджмент організацій спеціальність "Готельно-ресторанна справа" порядок оцінювання результатів навчання |
Дата публікації: | 4-тра-2020 |
Бібліографічний опис: | Менеджмент організацій : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Павленчик А. О. - Львів, 2020. - 2 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25554 |
Розташовується у зібраннях: | Порядок оцінювання результатів навчання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Порядок оцінювання_МО_ГРС.pdf | 228.1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.