Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25552
Назва: Менеджмент організацій : екзаменаційні вимоги з навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" рівня вищої освіти: бакалавр
Автори: Павленчик, Анатолій
Pavlenchyk, Anatolii
Кафедра економіки та менеджменту
Ключові слова: кафедра анатомії та фізіології
Менеджмент організацій
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
екзаменаційні вимоги
Дата публікації: 4-кві-2020
Бібліографічний опис: Менеджмент організацій : екзаменаційні вимоги з навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" рівня вищої освіти: бакалавр / розроб. Павленчик А. О. - Львів, 2020. - 3 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25552
Розташовується у зібраннях:Екзаменаційні вимоги

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Іспитові вимоги_МО_ГРС.pdf145.49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.