Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25540
Назва: Методичні вказівки до проведення семінарських занять спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» для студентів 2 курсу факультету туризму
Автори: Жарська, Наталія
Zharska, Nataliia
Кафедра Спортивної медицини, здоров'я людини
Ключові слова: кафедра Спортивної медицини та здоров'я людини
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
2 курс
теми семінарських занять
рекомендована література
Дата публікації: 1-тра-2020
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до проведення семінарських занять спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» для студентів 2 курсу факультету туризму / розроб. Жарська Н. В. - Львів, 2020. - 9 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25540
Розташовується у зібраннях:Семінарські та практичні заняття



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.