Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25516
Назва: Менеджмент організацій : методичні рекомендації для семінарських занять студентів спеціальності "Готельно-ресторанна справа" освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр"
Автори: Павленчик, Анатолій
Pavlenchyk, Anatolii
Кафедра економіки та менеджменту
Ключові слова: кафедра економіки та менеджменту
Менеджмент організацій
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
теми семінарських занять
Дата публікації: 30-кві-2020
Бібліографічний опис: Менеджмент організацій : методичні рекомендації для семінарських занять студентів спеціальності "Готельно-ресторанна справа" освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" / уклад. Павленчик А. О. - Львів, 2020. - 26 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25516
Розташовується у зібраннях:Семінарські та практичні заняття

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Метод_СЕМ_МО_ГРС.pdf378.57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.