Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25516
Назва: | Менеджмент організацій : методичні рекомендації для семінарських занять студентів спеціальності "Готельно-ресторанна справа" освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" |
Автори: | Павленчик, Анатолій Pavlenchyk, Anatolii Кафедра економіки та менеджменту |
Ключові слова: | кафедра економіки та менеджменту Менеджмент організацій спеціальність "Готельно-ресторанна справа" теми семінарських занять |
Дата публікації: | 30-кві-2020 |
Бібліографічний опис: | Менеджмент організацій : методичні рекомендації для семінарських занять студентів спеціальності "Готельно-ресторанна справа" освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" / уклад. Павленчик А. О. - Львів, 2020. - 26 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25516 |
Розташовується у зібраннях: | Семінарські та практичні заняття |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Метод_СЕМ_МО_ГРС.pdf | 378.57 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.