Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25461
Title: | Організація ресторанного господарства : методичні вказівки для самостійної роботи для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» |
Authors: | Паска, Марія Paska, Mariia Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | кафедра готельно-ресторанного бізнесу Організація ресторанного господарства спеціальність "Готельно-ресторанна справа" самостійна робота |
Issue Date: | 28-Apr-2020 |
Citation: | Паска М. З. Організація ресторанного господарства : методичні вказівки для самостійної роботи для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / Паска М. З. - Львів, 2020. - 158 с. |
Abstract: | У методичних вказівках для самостійної роботи викладено основні пункти, які передбачені для проведення підсумкового контролю з дисципліни «Організація ресторанного господарства». Обгрунтовано представлено структуру навчальної дисципліни, наведено тести, які розкривають знання та вміння з вивченого предмету та наведено перелік питань, які виносяться на перевірку вивченого матеріалу. Позитивним та корисним моментом для студентів є глосарій, який спрощує розуміння предмету. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25461 |
Appears in Collections: | Дидактичне забезпечення самостійної роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
oрган. обсл. сам роб 2019_Паска.pdf | 2.92 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.