Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25341
Назва: | Управління поведінкою споживачів готельно-ресторанних послуг : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань: 24 «Сфера обслуговування» спеціальності: 241 «Готельно-ресторанна справа» факультету «Туризму» |
Автори: | Матвійчук, Тетяна Matviichuk, Tetiana Кафедра педагогіки та психології |
Ключові слова: | кафедра педагогіки та психології Управління поведінкою споживачів готельно-ресторанних послуг спеціальність "Готельно-ресторанна справа" опис навчальної дисципліни програма навчальної дисципліни структура навчальної дисципліни теми лекційних занять теми лабораторних занять самостійна робота індивідуальні завдання шкала оцінювання рекомендована література |
Дата публікації: | 13-кві-2020 |
Бібліографічний опис: | Управління поведінкою споживачів готельно-ресторанних послуг : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань: 24 «Сфера обслуговування» спеціальності: 241 «Готельно-ресторанна справа» факультету «Туризму» / розроб. Матвійчук Т. Ф. - Львів, 2019. - 12 с. |
Короткий огляд (реферат): | Мета дисципліни «Управління поведінкою споживачів готельноресторанних послуг» - формування сучасної системи поглядів та спеціальних знань з поведінки споживачів, набуття практичних навичок щодо вироблення, розвитку та збагачення прийомів та методів досліджень поведінки споживачів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25341 |
Розташовується у зібраннях: | Робочі навчальні програми |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Робоча програма УПСГРП ГРС.pdf | 677.58 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.