Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25294
Назва: | Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму рівня освіти "бакалавр" |
Автори: | Боратинський, Олег Boratynskyi, Oleh Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Ключові слова: | кафедра готельно-ресторанного бізнесу Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства спеціальність "Готельно-ресторанна справа" опис навчальної дисципліни програма навчальної дисципліни структура навчальної дисципліни теми практичних занять самостійна робота залікові вимоги |
Дата публікації: | 9-кві-2020 |
Бібліографічний опис: | Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму рівня освіти "бакалавр" / Боратинский О. В. - Львів, 2019. - 18 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою вивчення навчальної дисципліни “Проектування об’єктів готельноресторанного господарства” є набуття студентами умінь і навичок, розширення і поглиблення знань основних принципів проектування об’єктів готельноресторанного господарства, і підготовка фахівця, який буде володіти знаннями, пов’язаними з рішенням проектних питань в області сфери обслуговування |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25294 |
Розташовується у зібраннях: | Робочі навчальні програми |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
робоча програма Проектування об'єктів ГРГ.pdf | 748.19 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.