Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25294
Назва: Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму рівня освіти "бакалавр"
Автори: Боратинський, Олег
Boratynskyi, Oleh
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
опис навчальної дисципліни
програма навчальної дисципліни
структура навчальної дисципліни
теми практичних занять
самостійна робота
залікові вимоги
Дата публікації: 9-кві-2020
Бібліографічний опис: Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму рівня освіти "бакалавр" / Боратинский О. В. - Львів, 2019. - 18 с.
Короткий огляд (реферат): Метою вивчення навчальної дисципліни “Проектування об’єктів готельноресторанного господарства” є набуття студентами умінь і навичок, розширення і поглиблення знань основних принципів проектування об’єктів готельноресторанного господарства, і підготовка фахівця, який буде володіти знаннями, пов’язаними з рішенням проектних питань в області сфери обслуговування
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25294
Розташовується у зібраннях:Робочі навчальні програми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
робоча програма Проектування об'єктів ГРГ.pdf748.19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.