Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25292
Title: | Менеджмент організацій : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму й факультету підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освіти рівня освіти "бакалавр" |
Authors: | Павленчик, Анатолій Pavlenchyk, Anatolii Кафедра економіки та менеджменту |
Keywords: | кафедра економіки та менеджменту Менеджмент організацій спеціальність "Готельно-ресторанна справа" опис навчальної дисципліни програма навчальної дисципліни структура навчальної дисципліни теми семінарських занять самостійна робота індивідуальні завдання екзаменаційні вимоги рекомендована література |
Issue Date: | 9-Apr-2020 |
Citation: | Менеджмент організацій : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму й факультету підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освіти рівня освіти "бакалавр" / розроб. Павленчик А. О. - Львів, 2020. - 16 с. |
Abstract: | Метою навчальної дисципліни є формування у студентів системи базових знань і сучасного управлінського мислення, розуміння концептуальних засад системного управління, набуття вмінь і навичок аналізу складних процесів і явищ, які протікають в організації. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25292 |
Appears in Collections: | Робочі навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Робоча програма Менедж орг ГРС.pdf | 591.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.