Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25291
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСова, Андрій-
dc.contributor.authorПоліщук, Ростислав-
dc.contributor.authorSova, Andrii-
dc.contributor.authorPolishchuk, Rostyslav-
dc.contributor.authorКафедра олімпійської освіти-
dc.date.accessioned2020-04-09T12:36:43Z-
dc.date.available2020-04-09T12:36:43Z-
dc.date.issued2020-04-09-
dc.identifier.citationІсторія української культури : робоча програма навчальної дисципліни для здобуття ОКР «бакалавр» за спеціальністю: 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Сова А. О., Поліщук Р. М. - Львів, 2019. - 21 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25291-
dc.description.abstractМета викладання навчальної дисципліни “Історія української культури” – формування системи знань про закономірності національного історикокультурного процесу, основні досягнення української культури, засвоєння загальнолюдських та національних культурних цінностей, збагачення духовного світу, формування моральних і естетичних потреб та здатності зберігати і охороняти культурні здобутки України.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра олімпійської освітиuk_UA
dc.subjectІсторія української культуриuk_UA
dc.subjectспеціальність "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectопис навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectпрограма навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectструктура навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectтеми семінарських занятьuk_UA
dc.subjectсамостійна роботаuk_UA
dc.subjectрекомендована літератураuk_UA
dc.titleІсторія української культури : робоча програма навчальної дисципліни для здобуття ОКР «бакалавр» за спеціальністю: 241 «Готельно-ресторанна справа»uk_UA
dc.typePlan or blueprintuk_UA
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Робоча програма ІУК ГРС.pdf740.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.