Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25291
Назва: | Історія української культури : робоча програма навчальної дисципліни для здобуття ОКР «бакалавр» за спеціальністю: 241 «Готельно-ресторанна справа» |
Автори: | Сова, Андрій Поліщук, Ростислав Sova, Andrii Polishchuk, Rostyslav Кафедра олімпійської освіти |
Ключові слова: | кафедра олімпійської освіти Історія української культури спеціальність "Готельно-ресторанна справа" опис навчальної дисципліни програма навчальної дисципліни структура навчальної дисципліни теми семінарських занять самостійна робота рекомендована література |
Дата публікації: | 9-кві-2020 |
Бібліографічний опис: | Історія української культури : робоча програма навчальної дисципліни для здобуття ОКР «бакалавр» за спеціальністю: 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Сова А. О., Поліщук Р. М. - Львів, 2019. - 21 с. |
Короткий огляд (реферат): | Мета викладання навчальної дисципліни “Історія української культури” – формування системи знань про закономірності національного історикокультурного процесу, основні досягнення української культури, засвоєння загальнолюдських та національних культурних цінностей, збагачення духовного світу, формування моральних і естетичних потреб та здатності зберігати і охороняти культурні здобутки України. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25291 |
Розташовується у зібраннях: | Робочі навчальні програми |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Робоча програма ІУК ГРС.pdf | 740.9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.