Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25291
Назва: Історія української культури : робоча програма навчальної дисципліни для здобуття ОКР «бакалавр» за спеціальністю: 241 «Готельно-ресторанна справа»
Автори: Сова, Андрій
Поліщук, Ростислав
Sova, Andrii
Polishchuk, Rostyslav
Кафедра олімпійської освіти
Ключові слова: кафедра олімпійської освіти
Історія української культури
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
опис навчальної дисципліни
програма навчальної дисципліни
структура навчальної дисципліни
теми семінарських занять
самостійна робота
рекомендована література
Дата публікації: 9-кві-2020
Бібліографічний опис: Історія української культури : робоча програма навчальної дисципліни для здобуття ОКР «бакалавр» за спеціальністю: 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Сова А. О., Поліщук Р. М. - Львів, 2019. - 21 с.
Короткий огляд (реферат): Мета викладання навчальної дисципліни “Історія української культури” – формування системи знань про закономірності національного історикокультурного процесу, основні досягнення української культури, засвоєння загальнолюдських та національних культурних цінностей, збагачення духовного світу, формування моральних і естетичних потреб та здатності зберігати і охороняти культурні здобутки України.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25291
Розташовується у зібраннях:Робочі навчальні програми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Робоча програма ІУК ГРС.pdf740.9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.