Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25290
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Заневський, Ігор | - |
dc.contributor.author | Матвіїв, Василь | - |
dc.contributor.author | Zanevskyi, Ihor | - |
dc.contributor.author | Matviiv, Vasyl | - |
dc.contributor.author | Кафедра інформатики та кінезіології | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-09T12:30:24Z | - |
dc.date.available | 2020-04-09T12:30:24Z | - |
dc.date.issued | 2020-04-09 | - |
dc.identifier.citation | Інформаційні системи та технології : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму рівня освіти "бакалавр" / розроб. Заневський І. П., Матвіїв В. І. - Львів, 2019. - 13 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25290 | - |
dc.description.abstract | Мета викладання дисципліни: формування освіченої, гармонійно розвиненої особистості, набуття професійних знань, умінь, навичок, які забезпечують теоретичну та практичну підготовку висококваліфікованих спеціалістів в галузі готельно-ресторанної справи, здатних забезпечити високий рівень якості послуг, фахівців, здатних до постійного оновлення знань, професійної майстерності, мобільної та швидкої адаптації до змін у соціально-культурній сфері, в системі управління та організації готельно-ресторанної справи. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кафедра інформатики та кінезіології | uk_UA |
dc.subject | Інформаційні системи та технології | uk_UA |
dc.subject | спеціальність "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.subject | опис навчальної дисципліни | uk_UA |
dc.subject | програма навчальної дисципліни | uk_UA |
dc.subject | структура навчальної дисципліни | uk_UA |
dc.subject | теми лабораторних занять | uk_UA |
dc.subject | самостійна робота | uk_UA |
dc.subject | залікові вимоги | uk_UA |
dc.subject | рекомендована література | uk_UA |
dc.title | Інформаційні системи та технології : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму рівня освіти "бакалавр" | uk_UA |
dc.type | Plan or blueprint | uk_UA |
Appears in Collections: | Робочі навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Робоча програма ІСТ ГРС.pdf | 512.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.