Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25290
Назва: Інформаційні системи та технології : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму рівня освіти "бакалавр"
Автори: Заневський, Ігор
Матвіїв, Василь
Zanevskyi, Ihor
Matviiv, Vasyl
Кафедра інформатики та кінезіології
Ключові слова: кафедра інформатики та кінезіології
Інформаційні системи та технології
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
опис навчальної дисципліни
програма навчальної дисципліни
структура навчальної дисципліни
теми лабораторних занять
самостійна робота
залікові вимоги
рекомендована література
Дата публікації: 9-кві-2020
Бібліографічний опис: Інформаційні системи та технології : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму рівня освіти "бакалавр" / розроб. Заневський І. П., Матвіїв В. І. - Львів, 2019. - 13 с.
Короткий огляд (реферат): Мета викладання дисципліни: формування освіченої, гармонійно розвиненої особистості, набуття професійних знань, умінь, навичок, які забезпечують теоретичну та практичну підготовку висококваліфікованих спеціалістів в галузі готельно-ресторанної справи, здатних забезпечити високий рівень якості послуг, фахівців, здатних до постійного оновлення знань, професійної майстерності, мобільної та швидкої адаптації до змін у соціально-культурній сфері, в системі управління та організації готельно-ресторанної справи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25290
Розташовується у зібраннях:Робочі навчальні програми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Робоча програма ІСТ ГРС.pdf512.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.