Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25289
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Коркуна, Орислава | - |
dc.contributor.author | Korkuna, Oryslava | - |
dc.contributor.author | Кафедра готельно-ресторанного бізнесу | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-09T09:45:07Z | - |
dc.date.available | 2020-04-09T09:45:07Z | - |
dc.date.issued | 2020-04-09 | - |
dc.identifier.citation | Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» / розроб. Коркуна О. - Львів, 2019. - 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25289 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.subject | Ціноутворення готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.subject | спеціальність "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.subject | теми семінарських занять | uk_UA |
dc.subject | рекомендована література | uk_UA |
dc.title | Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Семінарські та практичні заняття |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Метод вказівки семінари і практичні ЦГРБ.pdf | 523.16 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.