Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25289
Назва: Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр»
Автори: Коркуна, Орислава
Korkuna, Oryslava
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ціноутворення готельно-ресторанного бізнесу
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
теми семінарських занять
рекомендована література
Дата публікації: 9-кві-2020
Бібліографічний опис: Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» / розроб. Коркуна О. - Львів, 2019. - 4 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25289
Розташовується у зібраннях:Семінарські та практичні заняття

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Метод вказівки семінари і практичні ЦГРБ.pdf523.16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.