Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25289
Title: | Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» |
Authors: | Коркуна, Орислава Korkuna, Oryslava Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | кафедра готельно-ресторанного бізнесу Ціноутворення готельно-ресторанного бізнесу спеціальність "Готельно-ресторанна справа" теми семінарських занять рекомендована література |
Issue Date: | 9-Apr-2020 |
Citation: | Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» / розроб. Коркуна О. - Львів, 2019. - 4 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25289 |
Appears in Collections: | Семінарські та практичні заняття |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Метод вказівки семінари і практичні ЦГРБ.pdf | 523.16 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.