Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25200
Назва: Організація екскурсійної діяльності : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня освіти: "Бакалавр"
Автори: Феленчак, Юлія
Felenchak, Yuliia
Кафедра спортивного туризму
Ключові слова: кафедра спортивного туризму
Організація екскурсійної діяльності
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
опис навчальної дисципліни
програма навчальної дисципліни
структура навчальної дисципліни
теми семінарських занять
теми практичних занять
самостійна робота
індивідуальні завдання
залікові вимоги
розподіл балів
рекомендована література
Дата публікації: 31-бер-2020
Бібліографічний опис: Організація екскурсійної діяльності : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня освіти: "Бакалавр" / розроб. Феленчак Ю. Б. - Львів, 2019. - '7 с.
Короткий огляд (реферат): Метою викладання навчальної дисципліни «Організація екскурсійної діяльності» є формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок стосовно основ організації екскурсійної діяльності та специфіки надання екскурсійних послуг, що базуються на сучасних досягненнях провідних науковців та світової практики.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25200
Розташовується у зібраннях:Робочі навчальні програми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ОЕД_robocha.pdf910.84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.