Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25180
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Жарська, Наталія | - |
dc.contributor.author | Zharska, Nataliia | - |
dc.contributor.author | Кафедра Спортивної медицини, здоров'я людини | - |
dc.date.accessioned | 2020-03-27T14:29:38Z | - |
dc.date.available | 2020-03-27T14:29:38Z | - |
dc.date.issued | 2020-03-27 | - |
dc.identifier.citation | Охорона праці та безпека життєдіяльності : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно- ресторанна справа" факультету туризму та факультету післядипломної та заочної освіти рівня освіти "бакалавр" / розроб. Жарська Н. В. - Львів, 2019. - 17 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25180 | - |
dc.description.abstract | Метою викладання навчальної дисципліни «Охорона праці та безпека життєдіяльності» є формування у бакалаврів фундаментальних знань про загальні закономірності виникнення і розвитку небезпек, надзвичайних ситуацій, в першу чергу техногенного характеру, їх властивості, можливий вплив на життя і здоров’я людини та сформувати необхідні в майбутній практичній діяльності фахівця уміння і навички для їх запобігання і ліквідації, захисту людей та навколишнього середовища. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кафедра Спортивної медицини та здоров'я людини | uk_UA |
dc.subject | Охорона праці та безпека життєдіяльності | uk_UA |
dc.subject | спеціальність "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.subject | опис навчальної дисципліни | uk_UA |
dc.subject | програма навчальної дисципліни | uk_UA |
dc.subject | структура навчальної дисципліни | uk_UA |
dc.subject | теми семінарських занять | uk_UA |
dc.subject | самостійна робота | uk_UA |
dc.subject | залікові вимоги | uk_UA |
dc.subject | рекомендована література | uk_UA |
dc.title | Охорона праці та безпека життєдіяльності : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно- ресторанна справа" факультету туризму та факультету післядипломної та заочної освіти рівня освіти "бакалавр" | uk_UA |
dc.type | Plan or blueprint | uk_UA |
Appears in Collections: | Робочі навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Жарська Н.В.Робоча програма ОП таБЖД (ГРС).pdf | 294.16 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.