Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25180
Назва: Охорона праці та безпека життєдіяльності : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно- ресторанна справа" факультету туризму та факультету післядипломної та заочної освіти рівня освіти "бакалавр"
Автори: Жарська, Наталія
Zharska, Nataliia
Кафедра Спортивної медицини, здоров'я людини
Ключові слова: кафедра Спортивної медицини та здоров'я людини
Охорона праці та безпека життєдіяльності
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
опис навчальної дисципліни
програма навчальної дисципліни
структура навчальної дисципліни
теми семінарських занять
самостійна робота
залікові вимоги
рекомендована література
Дата публікації: 27-бер-2020
Бібліографічний опис: Охорона праці та безпека життєдіяльності : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно- ресторанна справа" факультету туризму та факультету післядипломної та заочної освіти рівня освіти "бакалавр" / розроб. Жарська Н. В. - Львів, 2019. - 17 с.
Короткий огляд (реферат): Метою викладання навчальної дисципліни «Охорона праці та безпека життєдіяльності» є формування у бакалаврів фундаментальних знань про загальні закономірності виникнення і розвитку небезпек, надзвичайних ситуацій, в першу чергу техногенного характеру, їх властивості, можливий вплив на життя і здоров’я людини та сформувати необхідні в майбутній практичній діяльності фахівця уміння і навички для їх запобігання і ліквідації, захисту людей та навколишнього середовища.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25180
Розташовується у зібраннях:Робочі навчальні програми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Жарська Н.В.Робоча програма ОП таБЖД (ГРС).pdf294.16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.