Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25174
Назва: | Охорона праці та безпека життєдіяльності : програма дисципліни спеціалізації підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно- ресторанна справа" |
Автори: | Жарська, Наталія Zharska, Nataliia Кафедра Спортивної медицини, здоров'я людини |
Ключові слова: | кафедра Спортивної медицини та здоров'я людини Охорона праці та безпека життєдіяльності спеціальність "Готельно-ресторанна справа" інформаційний обсяг навчальної дисципліни рекомендована література залікові вимоги |
Дата публікації: | 27-бер-2020 |
Бібліографічний опис: | Охорона праці та безпека життєдіяльності : програма дисципліни спеціалізації підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно- ресторанна справа" / розроб. Жарська Н. В. - Львів, 2019. - 8 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою викладання навчальної дисципліни «Охорона праці та безпека життєдіяльності» є формування у бакалаврів фундаментальних знань про загальні закономірності виникнення і розвитку небезпек, надзвичайних ситуацій, в першу чергу техногенного характеру, їх властивості, можливий вплив на життя і здоров’я людини та сформувати необхідні в майбутній практичній діяльності фахівця уміння і навички для їх запобігання і ліквідації, захисту людей та навколишнього середовища |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25174 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні програми |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Жарська Н.В. Навчальна програма ОПтаБЖД ( ГРС).pdf | 249.18 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.