Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25119
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГолод, Андрій-
dc.contributor.authorHolod, Andrii-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2020-03-24T16:17:59Z-
dc.date.available2020-03-24T16:17:59Z-
dc.date.issued2020-03-24-
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25119-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectпрограма виробничої практикиuk_UA
dc.subjectспеціальність "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subject2 курсuk_UA
dc.titleПрограма виробничої практики для студентів ІІ курсу факультету туризму та студентів факультету післядипломної та заочної освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр»uk_UA
dc.typePlan or blueprintuk_UA
Appears in Collections:Програми практик

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Програма виробничої практики 2 курс.pdf885.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.