Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25119
Назва: | Програма виробничої практики для студентів ІІ курсу факультету туризму та студентів факультету післядипломної та заочної освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» |
Автори: | Голод, Андрій Holod, Andrii Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Ключові слова: | кафедра готельно-ресторанного бізнесу програма виробничої практики спеціальність "Готельно-ресторанна справа" 2 курс |
Дата публікації: | 24-бер-2020 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25119 |
Розташовується у зібраннях: | Програми практик |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Програма виробничої практики 2 курс.pdf | 885.5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.