Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25119
Назва: Програма виробничої практики для студентів ІІ курсу факультету туризму та студентів факультету післядипломної та заочної освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр»
Автори: Голод, Андрій
Holod, Andrii
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Ключові слова: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
програма виробничої практики
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
2 курс
Дата публікації: 24-бер-2020
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25119
Розташовується у зібраннях:Програми практик

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Програма виробничої практики 2 курс.pdf885.5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.