Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25070
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГузар, Уляна-
dc.contributor.authorHuzar, Uliana-
dc.date.accessioned2020-03-19T07:49:41Z-
dc.date.available2020-03-19T07:49:41Z-
dc.date.issued2020-03-19-
dc.identifier.citationМенеджмент готельно-ресторанного бізнесу : критерії оцінювання знань студентів з дисципліни / уклад. Гузар У. Є. - Львів, 2020. - 1 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25070-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectМенеджмент готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectпорядок оцінювання знань студентівuk_UA
dc.titleМенеджмент готельно-ресторанного бізнесу : критерії оцінювання знань студентів з дисципліниuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Порядок оцінювання результатів навчання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Критерії оцінювання_МГРБ.pdf245.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.