Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25070
Назва: Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : критерії оцінювання знань студентів з дисципліни
Автори: Гузар, Уляна
Huzar, Uliana
Ключові слова: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу
порядок оцінювання знань студентів
Дата публікації: 19-бер-2020
Бібліографічний опис: Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : критерії оцінювання знань студентів з дисципліни / уклад. Гузар У. Є. - Львів, 2020. - 1 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25070
Розташовується у зібраннях:Порядок оцінювання результатів навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Критерії оцінювання_МГРБ.pdf245.53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.