Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25013
Title: Основи кулінарної майстерності : силабус курсу освітнього ступеня: "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа"
Authors: Іжевська, Орися
Izhevska, Orysia
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Основи кулінарної майстерності
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
силабус
Issue Date: 16-Mar-2020
Citation: Основи кулінарної майстерності : силабус курсу освітнього ступеня: "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Іжевська О. П. - Львів, 2020. - 3 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25013
Appears in Collections:Силабуси

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
силабус ОКМ.pdf252.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.