Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24957
Назва: | Управління персоналом : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 “ Сфера обслуговування ” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” факультету туризму та факультету підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освіти |
Автори: | Павленчик, Наталія Pavlenchyk, Nataliia Кафедра економіки та менеджменту |
Ключові слова: | кафедра економіки та менеджменту Управління персоналом спеціальність "Готельно-ресторанна справа" опис навчальної дисципліни програма навчальної дисципліни структура навчальної дисципліни теми семінарських занять самостійна робота екзаменаційні вимоги рекомендована література |
Дата публікації: | 12-бер-2020 |
Бібліографічний опис: | Управління персоналом : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 “ Сфера обслуговування ” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” факультету туризму та факультету підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освіти / розроб. Павленчик Н. Ф. - Львів, 2019. - 13 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою дисципліни «Управління персоналом» є формування комплексу теоретичних знань і практичних навичок щодо розробки та здійснення кадрової політики в сучасних організаціях, добору та розміщення персоналу, оцінювання та розвитку працівників, а також забезпечення цілеспрямованого та ефективного використання персоналу організацій. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24957 |
Розташовується у зібраннях: | Робочі навчальні програми |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
РОБ ПРОГР_УП_ГРС.pdf | 394.42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.