Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24955
Назва: Управління персоналом : програма дисципліни спеціалізації підготовки бакалаврів галузі знань 24 “ Сфера обслуговування ” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”
Автори: Павленчик, Наталія
Pavlenchyk, Nataliia
Кафедра економіки та менеджменту
Ключові слова: кафедра економіки та менеджменту
Управління персоналом
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
інформаційний обсяг навчальної дисципліни
рекомендована література
екзаменаційні вимоги
Дата публікації: 12-бер-2020
Бібліографічний опис: Управління персоналом : програма дисципліни спеціалізації підготовки бакалаврів галузі знань 24 “ Сфера обслуговування ” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” / розроб. Павленчик Н. Ф. - Львів, 2019. - 12 с.
Короткий огляд (реферат): Метою дисципліни «Управління персоналом» є формування комплексу теоретичних знань і практичних навичок щодо розробки та здійснення кадрової політики в сучасних організаціях, добору та розміщення персоналу, оцінювання та розвитку працівників, а також забезпечення цілеспрямованого та ефективного використання персоналу організацій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24955
Розташовується у зібраннях:Навчальні програми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Прогр Навч_УП_ГРС.pdf277.24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.