Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24955
Назва: | Управління персоналом : програма дисципліни спеціалізації підготовки бакалаврів галузі знань 24 “ Сфера обслуговування ” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” |
Автори: | Павленчик, Наталія Pavlenchyk, Nataliia Кафедра економіки та менеджменту |
Ключові слова: | кафедра економіки та менеджменту Управління персоналом спеціальність "Готельно-ресторанна справа" інформаційний обсяг навчальної дисципліни рекомендована література екзаменаційні вимоги |
Дата публікації: | 12-бер-2020 |
Бібліографічний опис: | Управління персоналом : програма дисципліни спеціалізації підготовки бакалаврів галузі знань 24 “ Сфера обслуговування ” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” / розроб. Павленчик Н. Ф. - Львів, 2019. - 12 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою дисципліни «Управління персоналом» є формування комплексу теоретичних знань і практичних навичок щодо розробки та здійснення кадрової політики в сучасних організаціях, добору та розміщення персоналу, оцінювання та розвитку працівників, а також забезпечення цілеспрямованого та ефективного використання персоналу організацій. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24955 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні програми |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Прогр Навч_УП_ГРС.pdf | 277.24 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.