Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24951
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павленчик, Наталія | - |
dc.contributor.author | Pavlenchyk, Nataliia | - |
dc.contributor.author | Кафедра економіки та менеджменту | - |
dc.date.accessioned | 2020-03-12T10:44:08Z | - |
dc.date.available | 2020-03-12T10:44:08Z | - |
dc.date.issued | 2020-03-12 | - |
dc.identifier.citation | Економіка та фінанси підприємства : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 “ Сфера обслуговування ” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” факультету туризму та факультету підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освіти рівень освіти: "Бакалавр" / розроб. Павленчик Н. Ф. - Львів, 2019. - 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24951 | - |
dc.description.abstract | Завдання курсу – надати знання студентам щодо дії ринкового механізму економіки, навчити їх творчо підходити до вирішення різноманітних завдань на рівні підприємства, прищепити вміння оволодіти новими спеціальними знаннями, сприяти формуванню економічного мислення, відповідно до вимог ринкової економіки і навчити студентів методики проведення економічних досліджень та вміння здійснити економічні обґрунтування прийняття господарських рішень. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кафедра економіки та менеджменту | uk_UA |
dc.subject | Економіка та фінанси підприємств | uk_UA |
dc.subject | спеціальність "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.subject | опис навчальної дисципліни | uk_UA |
dc.subject | програма навчальної дисципліни | uk_UA |
dc.subject | структура навчальної дисципліни | uk_UA |
dc.subject | теми семінарських занять | uk_UA |
dc.subject | самостійна робота | uk_UA |
dc.subject | екзаменаційні вимоги | uk_UA |
dc.subject | розподіл балів | uk_UA |
dc.subject | рекомендована література | uk_UA |
dc.title | Економіка та фінанси підприємства : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 “ Сфера обслуговування ” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” факультету туризму та факультету підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освіти рівень освіти: "Бакалавр" | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Робочі навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
РОБ ПРОГР_ЕКП_ГРС.pdf | 494.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.