Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24951
Назва: Економіка та фінанси підприємства : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 “ Сфера обслуговування ” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” факультету туризму та факультету підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освіти рівень освіти: "Бакалавр"
Автори: Павленчик, Наталія
Pavlenchyk, Nataliia
Кафедра економіки та менеджменту
Ключові слова: кафедра економіки та менеджменту
Економіка та фінанси підприємств
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
опис навчальної дисципліни
програма навчальної дисципліни
структура навчальної дисципліни
теми семінарських занять
самостійна робота
екзаменаційні вимоги
розподіл балів
рекомендована література
Дата публікації: 12-бер-2020
Бібліографічний опис: Економіка та фінанси підприємства : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 “ Сфера обслуговування ” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” факультету туризму та факультету підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освіти рівень освіти: "Бакалавр" / розроб. Павленчик Н. Ф. - Львів, 2019. - 2 с.
Короткий огляд (реферат): Завдання курсу – надати знання студентам щодо дії ринкового механізму економіки, навчити їх творчо підходити до вирішення різноманітних завдань на рівні підприємства, прищепити вміння оволодіти новими спеціальними знаннями, сприяти формуванню економічного мислення, відповідно до вимог ринкової економіки і навчити студентів методики проведення економічних досліджень та вміння здійснити економічні обґрунтування прийняття господарських рішень.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24951
Розташовується у зібраннях:Робочі навчальні програми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
РОБ ПРОГР_ЕКП_ГРС.pdf494.52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.