Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24949
Назва: | Економіка та фінанси підприємств : програма дисципліни спеціалізації підготовки бакалаврів галузі знань 24 “ Сфера обслуговування ” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” |
Автори: | Павленчик, Наталія Pavlenchyk, Nataliia Кафедра економіки та менеджменту |
Ключові слова: | кафедра економіки та менеджменту Економіка та фінанси підприємств спеціальність "Готельно-ресторанна справа" інформаційний обсяг навчальної дисципліни рекомендована література екзаменаційні вимоги |
Дата публікації: | 12-бер-2020 |
Бібліографічний опис: | Економіка та фінанси підприємств : програма дисципліни спеціалізації підготовки бакалаврів галузі знань 24 “ Сфера обслуговування ” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” / розроб. Павленчик Н. Ф. - Львів, 2019. - 12 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою викладання навчальної дисципліни «Економіка та фінанси підприємств» є розширити знання студентів щодо пізнання і дослідження розвитку об’єктивних економічних законів і закономірностей, що виникають і діють лише в них та навчити студентів їх практичному використанні. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24949 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні програми |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Прогр Навч_ЕКП_ГРС.pdf | 264.85 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.