Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24945
Назва: Економіка та фінанси підприємств : перелік питань, що виносяться на іспит з дисципліни рівня вищої освіти “бакалавр” спеціальності 242 “Готельно-ресторанна справа”
Автори: Павленчик, Наталія
Pavlenchyk, Nataliia
Кафедра економіки та менеджменту
Ключові слова: кафедра економіки та менеджменту
Економіка та фінанси підприємств
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
екзаменаційні вимоги
Дата публікації: 12-бер-2020
Бібліографічний опис: Економіка та фінанси підприємств : перелік питань, що виносяться на іспит з дисципліни рівня вищої освіти “бакалавр” спеціальності 242 “Готельно-ресторанна справа” / розроб. Павленчик Н. Ф. - Львів, 2019. - 2 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24945
Розташовується у зібраннях:Екзаменаційні вимоги

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Екзаменаційні вимоги.pdf141.12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.