Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24900
Назва: Основи менеджменту : залікові вимоги галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму рівня освіти: "бакалавр"
Автори: Гуцуляк, Вікторія
Hutsuliak, Viktoriia
Кафедра економіки та менеджменту
Ключові слова: кафедра економіки та менеджменту
Основи менеджменту
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
залікові вимоги
Дата публікації: 10-бер-2020
Бібліографічний опис: Основи менеджменту : залікові вимоги галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму рівня освіти: "бакалавр" / розроб. Гуцуляк В. Р. - Львів, 2019. - 3 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24900
Розташовується у зібраннях:Залікові вимоги

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ЗАЛIКОВI ВИМОГИ .pdf363.69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.