Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24900
Назва: | Основи менеджменту : залікові вимоги галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму рівня освіти: "бакалавр" |
Автори: | Гуцуляк, Вікторія Hutsuliak, Viktoriia Кафедра економіки та менеджменту |
Ключові слова: | кафедра економіки та менеджменту Основи менеджменту спеціальність "Готельно-ресторанна справа" залікові вимоги |
Дата публікації: | 10-бер-2020 |
Бібліографічний опис: | Основи менеджменту : залікові вимоги галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму рівня освіти: "бакалавр" / розроб. Гуцуляк В. Р. - Львів, 2019. - 3 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24900 |
Розташовується у зібраннях: | Залікові вимоги |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ЗАЛIКОВI ВИМОГИ .pdf | 363.69 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.