Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24862
Title: Організація готельного господарства : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Authors: Коркуна, Орислава
Korkuna, Oryslava
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Організація готельного господарства
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
опис навчальної дисципліни
структура навчальної дисципліни
теми семінарських занять
самостійна робота
порядок оцінювання результатів навчання
рекомендована література
Issue Date: 6-Mar-2020
Citation: Організація готельного господарства : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Коркуна О. І. - Львів, 2020. - 22 с.
Abstract: Метою вивчення дисципліни «Організація готельного господарства» є формування системи знань та вмінь з організації діяльності підприємств готельного бізнесу, технологічного процесу обслуговування туристів у готелях, організації готельного сервісу. Головна мета вивчення дисципліни «Організація готельного господарства» полягає не лише в засвоєнні студентами теоретичних основ організації функціонування підприємства готельного бізнесу на ринку, а й сприйнятті ними сфери гостинності як невід'ємної частини сфери туризму України, яка набуває все більшого значення в економічному житті країни. Практичне застосування набутих теоретичних знань допоможе студентам оволодіти навиками роботи в підприємствах готельного бізнесу та відрегулювати їх успішну діяльність на ринку готельних послуг.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24862
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
робоча програма ОГГ.pdf2.24 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.