Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24859
Title: | Організація ресторанного господарства : методичні вказівки для практичних занять підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" |
Authors: | Паска, Марія Paska, Mariia Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | кафедра готельно-ресторанного бізнесу Організація ресторанного господарства спеціальність "Готельно-ресторанна справа" теми практичних занять 2 курс |
Issue Date: | 6-Mar-2020 |
Citation: | Паска М. З. Організація ресторанного господарства : методичні вказівки для практичних занять підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" : у 2 ч. / Паска М. З. - Львів, 2019. - Ч. 1. - 89 с. |
Abstract: | Мета та завдання навчальної дисципліни Метою викладання навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» набуття теоретичних знань і практичних навичок із сучасної організації виробництва в закладах ресторанного господарства, які забезпечують формування у студентів організаторських здібностей, вироблення практичних навичок і вмінь вирішення поставлених завдань в процесі виробничої діяльності, вивчення загальних закономірностей та сучасних методів організації виробничих процесів у закладах ресторанного господарства, освоєння принципів обслуговування різних контингентів споживачів у закладах та поза їх межами і особливості їх розвитку на сучасному етапі. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24859 |
Appears in Collections: | Семінарські та практичні заняття |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Метод вказівки для практ робіт ОРГ.pdf | 2.09 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.