Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24795
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПрокопів, Тетяна-
dc.contributor.authorProkopiv, Tetiana-
dc.contributor.authorКафедра біохімії та гігієни-
dc.date.accessioned2020-03-04T09:20:01Z-
dc.date.available2020-03-04T09:20:01Z-
dc.date.issued2020-02-04-
dc.identifier.citationМікробіологія : силабус курсу освітнього ступеня: "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму / розроб. Прокопів Т. М. - Львів, 2020. - 7 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24795-
dc.description.abstractМета: ознайомити студентів зі світом мікроорганізмів, їх цитологічними, фізіологічними і біохімічними властивостями; розглянути питання сучасної систематики й охарактеризувати основні групи; акцентувати увагу на особливостях метаболізму; поглибити знання про організацію геному мікроорганізмів, принципи генно-інженерних досліджень; ознайомити з принципами нормування мікробіологічних показників якості харчових продуктів та державними документами, в яких вони сформовані; сформувати у студентів систему спеціальних теоретичних знань щодо класифікації та асортименту харчових продуктів, контролю їх якості при зберіганні та використанні; оволодіння навичками органолептичного та інструментального методів контролю якості продуктів харчування; формування знань з основ мікробіології для наступного їх застосування у професійній діяльності.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра біохімії та гігієниuk_UA
dc.subjectМікробіологіяuk_UA
dc.subjectспеціальність "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.titleМікробіологія : силабус курсу освітнього ступеня: "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризмуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Силабуси

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Силабус_мікробіол_ПТ_Б_.pdf439.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.