Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24795
Title: Мікробіологія : силабус курсу освітнього ступеня: "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму
Authors: Прокопів, Тетяна
Prokopiv, Tetiana
Кафедра біохімії та гігієни
Keywords: кафедра біохімії та гігієни
Мікробіологія
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
Issue Date: 4-Feb-2020
Citation: Мікробіологія : силабус курсу освітнього ступеня: "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму / розроб. Прокопів Т. М. - Львів, 2020. - 7 с.
Abstract: Мета: ознайомити студентів зі світом мікроорганізмів, їх цитологічними, фізіологічними і біохімічними властивостями; розглянути питання сучасної систематики й охарактеризувати основні групи; акцентувати увагу на особливостях метаболізму; поглибити знання про організацію геному мікроорганізмів, принципи генно-інженерних досліджень; ознайомити з принципами нормування мікробіологічних показників якості харчових продуктів та державними документами, в яких вони сформовані; сформувати у студентів систему спеціальних теоретичних знань щодо класифікації та асортименту харчових продуктів, контролю їх якості при зберіганні та використанні; оволодіння навичками органолептичного та інструментального методів контролю якості продуктів харчування; формування знань з основ мікробіології для наступного їх застосування у професійній діяльності.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24795
Appears in Collections:Силабуси

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Силабус_мікробіол_ПТ_Б_.pdf439.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.